06-20534835

Entertrainment als feestelijk en inhoudelijk symposium voor FPT VIMAG

Entertrainment als feestelijk en inhoudelijk symposium voor FPT VIMAG

FPT VIMAG bestaat 65 jaar als branchevereniging voor de productietechnologie onder de vlag van de FME.

Samen met de directeur en leden van het bestuur heb ik een feestelijk entertrainment over klantbenadering gemaakt. Uiteraard werden er mensen in het zonnetje gezet en heb ik gebruik gemaakt van de ervaring in klantbenadering van diverse leden.

Kern van het entertrainment was  het leggen van een goede solide professionele relatie en het achterhalen van de werkelijke behoefte van je klant. Wie kun jij voor hen zijn.

heeft een transformatie ingezet en is volop in transitie naar een klantgerichte organisatie met veel initiatief voor medewerkers. Ze opereren zelfsturend en met veel verantwoordelijkheden laag in de organisatie. Dat heeft natuurlijk kruim gekost en het heeft ook veel nieuwe energie opgewekt. Voorts heeft het ook nieuw elan gecreëerd. Dat alles vraagt ander gedrag en nieuwe vaardigheden. Ik heb in een entertrainment van bijna 2 uur de medewerkers laten ervaren wat van hen verwacht wordt, hoe zij hierin kunnen samenwerken en hoe zij die verwachtingen in de praktijk kunnen toepassen. Dit na een intensieve voorbereiding met de intern projectleider, het hoofd communicatie  en de bestuurder.

Dit wil ik ook, dus ik neem contact op

>>Entertrainment als feestelijk en inhoudelijk sy...

Ik help u graag verder!
Ik help u graag verder!
neem contact op