06-20534835

Referenties

Ernst speelde veschillende belangrijke rollen tijdens en voor de netwerkdag 2016 van het Huis voor de Zorg. De netwerdag stond in het teken van Presentie, eenzaamheid en ontmoeten, als afsluiting van het project De Kracht van de Ontmoeting. De titel van de conferentie was: Presentie, de kracht van de ontmoeting. Ernst was betrokken bij de voorbereiding en de organisatie, was dagvoorzitter, zorgde voor interactie en zette 2 alter ego's neer, waarmee hij zorgde voor dynamiek en verrassing. Het lukt Ernst om -ook tijdens het plenaire deel met 300 mensen- de zaal aan te zetten tot betekenisvolle interactie. Dit wisselt hij af met entertainment en educatie. Die afwisseling maakt zijn werk zo boeiend. Iedereen was betrokken en deed mee. De mensen gingen aan het einde van de dag met positieve energie naar huis en waren geïnspireerd. Dat bleek uit de vele positieve reacties die wij kregen op de dag zelf en nadien. In de voorbereiding werkte Ernst samen met de projectgroep en met medewerkers/vrijwilligers van het Huis voor de Zorg. Ernst is een zeer prettige persoon om mee samen te werken. In de samenwerking is hij gericht op verbinding met zowel de betrokken mensen als met de taak en de organisatie. Ernst voelt zich duidelijk medeverantwoordelijk en is zeer betrouwbaar en oprecht. Hij is kritisch, creatief en denkt op allerlei vlakken mee. In de voorbereiding van deze netwerkdag werkte Ernst ook samen met Prof. Andries Baart. De betrokkenheid en zorgvuldigheid waarmee Ernst de samenwerking aangaat, is terug te zien in het resultaat van de dag. Het was bijzonder geslaagd.
ET Huis voor de Zorg | ET Huis voor de Zorg
Hallo Ernst, Ik kom je kaartje tegen en ga weer even lachen bij de gedachte aan de heerlijke sessie die ik van je meegemaakt heb. Van gevoel van fierheid, tot zingen, tot praten met onbekende collega's. Het was echt bijzonder, ook omdat ik iemand sprak die als levend bewijs zelf kansongelijkheid in ons onderwijs meegemaakt heeft. Dit had ik nooit geweten als je ons niet aangezet had tot een gesprek met een onbekend iemand. Om me nog even onder te dompelen in je lezing als Belgische professor zou ik graag je presentatie willen ontvangen. Alvast hartelijk dank voor je (re)actie
Irene van Deurzen | Stichting BOOR
CHAPEAU, Eindelijk eens een professor die de zeer boeiende en uitermate interessante literatuur over paradigma's en communicatie in/rondom het onderwijs op een inspirerende wijze over het voetlicht krijgt.....Damn! Blijkt het een acteur/entertrainer te zijn! Chapeau!
Nabila Bommeljé | Directeur RDO
Ïk heb enorm genoten van Ernst Reichrath alias Prof. Raf Verstraete. Wat heeft hij ons als directeuren vermaakt, maar vooral ook aan het denken gezet. Ongelooflijk knap dat hij ons allemaal liet doen wat hij wilde. Zelfs het lied We are the "champignons" laat zingen en ons contacten laat leggen die een duidelijke meerwaarde kunnen zijn/worden. Ernst, bedankt
Barbera Everaars | Directeur De Blijberg Rotterdam
Er zijn coaches en er zijn coaches.... Ernst blijft als coach niet aan de oppervlakte, maar weet met zijn skills diepere lagen te vinden. Hierdoor ontstaat echt contact met waardevolle bewustwordingsmomenten en blijvende resultaten.
Petroesja Klaver | Manager HRM Politieacademie
Beste Ernst, Graag willen wij je nog bedanken voor je inspirerende optreden als professor bij de werkconferentie met onze zorgaanbieders op 26 juni jl. Je wist het zeer overtuigend over de bühne te krijgen en je publiek bleef een uur lang geboeid. Fijn dat je ook tijdens de deelsessies de groepsdiscussies op gang bracht met scherpe vragen. Met vriendelijke groet, R.W. (Rob) van de Water Directeur ROGplus
Rob van de Water | Directeur ROGplus
Veel goede geluiden gehoord over je vandaag. Mensen hebben de gehele dag als zeer goed ervaren. Wat vooral terug komt is de manier waarop de boodschap is overgebracht (met veel humor) en dat mensen ook echt wat geleerd hebben van de dag. Met vriendelijke groet, Joyce van Rooij Enexis B.V.
Joyce van Rooij | ENEXIS
Ernst heeft mij afgelopen periode op een zeer effectieve manier coaching gegeven. Kernkwaliteit van zijn manier van coaching is om vanuit een zoektocht naar je persoonlijkheid, soms op een confronterende manier, te bouwen aan je persoonlijkheid, je toekomst perspectief/ strategie waarbij je kernkwaliteiten centraal staan! Mij heeft dit enorm veel inzicht gegeven in mijn doen en laten, maar hij heeft mij ook laten ontdekken wat nodig is om stappen te durven zetten. Ernst zijn manier van werken is heel luchtig en humoristisch met een zeer professionele inslag! Hierdoor is het een enorm waardevol traject voor mij geworden. Ernst nogmaals bedankt voor de leerzame sessies! Harm Holleman AOC Groenhorst College
Harm Holleman | AOC Groenhorst College
Vanmorgen de bijeenkomst bijgewoond van ene Prof. Dr. Guido Uitenbroecke van de universiteit Gent. Wellicht is deze man jou ook bekend? Ik kan hem overigens van harte aanbevelen. Het is een waar genot om naar zijn entertrainment te luisteren. Je wordt actief bij zijn verhaal betrokken en hij neemt je mee in een nieuwe wereld van ondernemen. Een buitengewoon leerzame, nuttige en gezellige bijeenkomst. Je krijgt zelfs mee dat luisteren een vak op zich is. Leg je handen op je knieen. Luister naar de meester als deze zegt: "hef je armen horizontaal". De meester doet zijn armen omhoog en ja. Wat gebeurt er. Iedereen doet zijn armen omhoog. Zijn we nu kuddedieren of niet? Prachtig. Ik voelde mij na deze ochtend een echte champion! Nu heb ik begrepen dat ik de presentatie van deze "professor" bij jou zou kunnen opvragen. Dus hierbij mijn mail-adres en ik zie deze presentatie zeer gaarne tegemoet. Nogmaals bedankt.
Fred Visch | Visch Advies
Dank voor de presentatie die je op 2 maart hebt gedaan in de bioscoop van Hoorn voor het personeel van de sector Economie van het Horizon College. (Zo dat was even een zin.) Dank zeker ook voor je humor en inspirerende woorden. Je bent echt uniek. Ik genoot van de twinkeling in je ogen à la Toon Hermans, hoe je met plezier met je publiek speelde en toch ook met een sterk inhoudelijk verhaal kwam. Ik zag er ook iets van Hans Liberg in. Ieder pikt eruit wat hij of zij wil zien, een vrouwelijke collega had weer over iets heel anders dat haar vooral was bijgebleven. Het is maar waar je de focus op legt. De werkelijkheid is toch altijd anders dan we waarnemen. Tot een volgende keer.
Dick Rood | Horizon College
Twee ondernemersverenigingen in Kapelle zijn samengegaan. Professor Guido was uitgenodigd om de bijeenkomst kracht bij te zetten. Schitterende presentatie, in hoog tempo en met veel verrassende uitspraken. Knap staaltje van Ernst om ruim 100 eigenzinnige ondernemers te motiveren en te verbinden tot één organisatie. We hebben gelachen als groep, serieus kennisgemaakt met een onbekende collega en bovenal een onderlinge band opgebouwd als nieuwe ondernemersvereniging. Fantastische presentatie met verbindende uitwerking voor de vereniging!!
Bram Wesdorp | Ondernemersvereniging Kapelle
Guido of moet ik nu zeggen Ernst? Dank voor je ondersteuning en dat je ondanks de korte voorbereidingstijd een succesvol ledenevenement ervan hebt gemaakt, waarin jij de aanwezigen bewust hebt gemaakt van het feit dat samenwerking van 2 verenigingen meer toekomst heeft. In een woord geweldig!!
André Braakman | FME
1 2 3 4

>>Referenties

Ik help u graag verder!
Ik help u graag verder!
neem contact op