06-20534835

Entertrainment?

Een entertrainment is een op maat gemaakte interactieve performance. De voorstelling die dan ontstaat, is een mix van inhoudelijke diepgang, training, theater, coaching en standup comedy. Ik ontwikkel naar aanleiding van de doelen die de organisatie of het bedrijf mij mee geeft. Dat kan leiden tot een entertrainment voor het gehele bedrijf, voor afdelingen of voor teams. Ook kan ik een of meerdere entertrainments op maat maken voor uw themabijeenkomst of voor een symposium dat u organiseert. Vaak is een entertrainment een bijdrage om het transformatieproces te stimuleren. Ook kan een entertrainment een thema uitdiepen en het publiek laten ervaren wat het thema voor hen betekent.

Ik ben in staat binnen een entertrainment om op een diepgaande,  humoristische en interactieve wijze mensen te stimuleren mee te gaan in de noodzakelijke veranderingen. Ik prikkel uw publiek en geef ze net dat duwtje in de rug, waardoor het hele proces in een stroomversnelling komt. Op die manier til ik het transformatieproces naar een hoger level.

Entertrainment als middel ingezet

De volgende organisaties vroegen ook hulp bij de opstart van hun veranderingsproces. Bekijk de cases voor enkele praktijkvoorbeelden.

Dit wil ik ook! Neem contact op

>Entertrainment?

Ik help u graag verder!
Ik help u graag verder!
neem contact op