06-20534835

Alter ego's

Introductie video van Etienne Valouse:

 

Etienne Valouse is een filosofisch levensbegeleider (compagnon philosophique). Hij heeft het leven als leerschool en heeft een dramatische transformatie ondergaan in zijn leven. Dat heeft hem gevormd tot de levenskunstenaar en wijze man die hij nu is. Nog steeds jong van harte en geest deelt hij zijn levenslessen graag met jullie.

Marco en Arno Van de Meerakker van Bureau CAO, coaching advies organisatie stellen zich voor:

 

Marco en Arno van de Meerakker komen uit Terwinselen vlakbij Kerkrade in Limburg,. Het is een eeneiïge tweeling, waarbij Arno tijdens de geboorte wel wat schade heeft opgelopen. Dat heeft zijn kijk op de wereld duidelijk veranderd. Zijn broer Marco is het zonnestraaltje van de twee die een en ander weer in een positieve balans weet te brengen.Ze hebben beiden zeer lang in het onderwijs gewerkt. Vanwege het feit dat het échte veranderen van het onderwijs hen te traag ging, zijn ze voor zichzelf begonnen en hebben ze zich gespecialiseerd als provocatieve coaches.

Samenwerkingstherapeute Henriette van den W. stelt zich voor:

 

Henriette heeft zich als therapeute gespecialiseerd in muzikale sessies, waarbij gezongen, gelachen en gereflecteerd mag worden! Ze is bijzonder empatisch, heldervoelend. In een mix van comedy, ernst en harmonie wervelt zij over de bühne en brengt ook uw publiek in vervoering!

Futuroloog en trendwatcher Walther W. Wendelmayer stelt zich voor:

 

Walther W. Wendelmayer is trendwatcher en verbonden aan de Universität zu Köln. Hij trekt uit verleden en heden conclusie voor uw toekomst. Walther bespreekt met uw medewerkers of het publiek wat zij van de toekomst kunnen verwachten en welke verwachtingen zij van de toekomst hebben.

De Vlaamse professor Guido stelt zich voor:

 

Professor Doctor Guido Uyttenbroecke is verbonden aan de Universiteit van Gent, maar uiteraard niet heus. Hij is gespecialiseerd in het begeleiden van verandertrajecten en het ontwikkelen van een professionele cultuur. Het thema veranderen en professioneel samenwerken is bij hem in goede handen.

Mentalcoach Richard uit Cambridge stelt zich voor:

 

Richard Whithacker is mental coach en geeft aanstekelijke workshopshows over passie en persoonlijke effectiviteit. Na Engeland verovert hij nu ook Nederland met zijn humoristisch speelse sessies!

>>Alter ego's

Ik help u graag verder!
Ik help u graag verder!
neem contact op